Visioen van een negentigjarige

 

In het jaar 1968 ontving een Noorse vrouw een specifiek bericht uit de fijnstoffelijke wereld, dat de Europese christenen een ‚gelukstijding‘, die de ‚Frankfurter-school‘ met de 68-er in beweging bracht, konden stopzetten, en gewoonlijk in Scandinavië werd uitgeprobeerd.

 

Via de verklaringsopenbaringen uit de nabijzijnde tijd ervaren wij, dat voor elk legaal geaborteerde een vluchteling naar Europa komen zal. Wanneer de  vluchtelingen door de europese christenen zoals de joden ook voor de oorlog behandeld werden, dan is er een korte oorlog met atoomwapens te verwachten.

 

Voor het jaar 2033 komt zoals bekend ‘God-als-Jezus-Christus’ terug. Volgens het visioen moet men de vluchtelingen fatsoenlijk behandelen, zodat men de oorlog onbeschadigd overleeft. De ziener Alois Irlmaier zag, toen hij  naar het tijdstip van de  oorlog vroeg,  die Olympische spelen.

 

Uit de ‚verklarings-openbaringen’ van 1840 en daarna weten wij, dat de globalisering van  de ‚verklaringsopenbaring‘ onze levensstandaard van 1999-2019 aanhoudend daalt en er in deze tijd geen oorlog is te verwachten, want door de „industrie 4.0“ vallen alleen al bij de banken tegenwoordig de helft van alle arbeidsplaatsen weg.

 

Van 2020 tot 2032 zijn volgens het visioen, wanneer de mensen zich in Europa niet volgens de normen van God leven, een korte oorlog, waarbij volgens Alois Irlmaier ook atoombommen op  de wateren kunnen ingezet worden, te verwachten, want volgens deze Openbaringen [JL-red] zullen er maar weinigen actief worden.

 

UpToDate 2024-2025