Vaccins kritisch bekeken.

Medisch of ethisch verantwoord?

 

Een kleine inleiding vooraf

[met uitzondering gepubliceerd!]

 

In de privésfeer ontstond een deelname aan een Webinar over corona, en ik luisterde met een ‘half oor’ mee. Met de daarna gemaakte privéaantekeningen en eigen toevoegingen ontstond het volgende:

 

‘Wij dragen wel 1.5 kilo aan microben met ons mee. Dat zijn kleine beestjes die voor het grootste gedeelte uit bacteriën bestaan, maar ook uit schimmels, gisten, virussen en andere eencellige wezens. Samen vormen ze dan ‘het microbioom’. Het grootste gedeelte daarvan bevindt zich in ons spijsverteringsstelsel, met name in de dikke darm. Daarin wonen biljoenen bacteriën van zo mogelijk verschillende honderdtal soorten. Welke bacteriesoorten er in de darm leven, verschilt per persoon. Daarom heeft iedereen een ander microbioom.  Deze is van groot belang met betrekking tot de immuniteit.’

 

Uit kringen van de reguliere gezondheidszorg horen we, dat mensen pneumonie kunnen krijgen door corona. Pneunomie is een soort longontsteking en stress speelt daarbij een grote rol; bij mensen met een longontsteking [en de daarachterliggende stress] wordt vaak een hoog cortisolgehalte aangetroffen. Een belangrijke rol hierbij zijn de macrofagen [Macro betekent groot, fagen komt van fagocytose (opeten)], de huid, slijmvliezen en speeksel.

 

Zodra het aangepaste immuunsysteem de indringers heeft overwonnen, wordt er een pool van langlevende T-geheugencellen en B-geheugencellen gemaakt. Die geheugenlymfocyten blijven inactief, totdat ze dezelfde ziekteverwekker[s] opnieuw tegenkomen. Deze keer zetten ze echter een veel snellere en sterkere immuunreactie op gang. Dat ‘geheugen’ is het belangrijkste kenmerk van het adaptieve immuunsysteem en maakt bescherming op lange termijn mogelijk.

Deze maken antistoffen aan, eerst de IgM [het snel reagerende antilichaam, waarvan wordt aangenomen dat dit stijgt vanaf vier dagen tot wel twee weken na de infectie]. Of het IgG-molecuul dat beschouwd kan worden als een typische antistof. Er bestaan vele soorten T-cellen.

 

Ontstekingseiwitten, ook wel cytokines genoemd, spelen een cruciale rol in de afweerreactie. Wanneer deze afweerreactie in het bloed té sterk is, wat een cytokinestorm wordt genoemd, kan dit nadelig zijn voor een patiënt. Er wordt gedacht dat bij patiënten met COVID-19 zo’n cytokinestorm bijdraagt aan de ernst van de ziekte. Cytokinen worden geproduceerd door een breed scala aan cellen, waaronder immuuncellen zoals macrofagen , B-lymfocyten

 , T-lymfocyten

 en mestcellen en vele andere cellen. Als iemand ineens heel veel antistoffen heeft, dan hebben geïnfecteerde mensen minder T-helpercellen met veel T-cellen en een antistoffenlaag. De T-cel-immuniteit is echter nog niet onderzocht.

 

DE VACCINS

Het lichaam leert zichzelf te beschermen tegen microben. We hebben het hier over geïsoleerde eiwitten of inactieve microben. De vraag is of het RNA van het SARS-CoV-2-virus in het DNA van de cel geïntegreerd kan worden. De onderzoekers voegden in het laboratorium het gen voor reverse transcriptase (RT) toe; een enzym dat RNA in DNA omzet aan menselijke cellen. Vervolgens infecteerden ze deze gemanipuleerde cellen met SARS-CoV-2. De onderzoekers zagen dat stukjes RNA in DNA omgezet werden en stellen dat deze geïntegreerd raakten in de chromosomen van de cel. Deze resultaten leiden tot verontruste reacties op de sociale media. Sommigen trekken de resultaten door naar het mRNA-vaccin en maken zich zorgen om mogelijke ‘genotoxische effecten

’ van het vaccin. Bovengenoemde citaat wordt vertaald naar een eiwit en wordt beïnvloed door voeding.

Het PFIZER en MODERNAvaccin hebben een chemisch proces. De vaccins worden zelfs binnen twee dagen gemaakt. Dit virus wordt niet voldoende opgenomen; een stukje RNA wordt vertaald in eiwit. En mRNA-vaccins hebben geen licentie!

Het nadeel: een instabiel mRNA geeft onbedoelde ontstekingsreacties en beperkt de immuniteitsrespons. In de mRNA-vaccin zitten PEG-geoxideerde lipide nanodeeltjes [PEG zit ook in macrogol, dat zijn poepzakjes]; deze lipidedeeltjes zijn nieuw en nooit gebruikt.

De vaccins kunnen ook allergie veroorzaken en inwerken op het immuunsysteem [dat reacties geeft] en leverschade veroorzaakt.

Het ASTRA ZENICA-vaccin is gebaseerd op adenovirus vector van een chimpansee; dit virus behoort niet in een mensenlichaam thuis! Hier is sprake van een gen-modificatie, maar OOIT NIET TOEGESTAAN! Deze adenovaccins geven zelfs kans op HIV bij mannen! 

De Johnson en Johnson of Jansen: humaanvirusvector – Deze drie vaccins zitten nog in de experimentele fase.

De PFIZER BIONTECH hebben hun eigen ‘trials’ gedaan, maar er is hier niet onafhankelijk onderzoek gedaan. Waarschijnlijk is de effectiviteit onder de 50%. De trial loopt nog twee jaar. Er zijn bijwerkingen van dit vaccin genoteerd op EMA: zoals spierpijn, moeheid en hoofdpijn op niveau 3. Het percentage en de effectiviteit bij het Moderna-vaccin klopt niet. Risico op Belse parese en de Botox gaat zwellen. Ze bevat Trometalol waardoor bloedingen, dus oppassen als men bloedverdunners gebruikt. Er is een risico bij MODERNA en PFIZER: namelijk een anafylaxie-risico door PEG, dat, zoals gezegd, onder ander in poepzakjes zit.

De Astra Zeneca bevat disodium.. dat ook in pijnstillende middelen zit. Hier is een risico voor kwetsbare mensen met een slecht immuunsysteem; zeker niet geven bij immuun-onderdrukkers en bij chemotherapie. Hulpstoffen: bijvoorbeeld azijnzuur. De interacties met medicatie zijn hier nog onbekend.

De Pfizer is dus niet getest bij mensen met een slecht immuunsysteem. Heeft iemand een slechte conditie dan geeft dat nog meer bijwerkingen. Soms is het juist nog meer besmettelijk na een vaccinatie.

Zijn de bijwerkingen wel geregistreerd?

Sinds eind januari 2021: Al vijftien ernstige meldingen, vele bijwerkingen. In Amerika zijn de bijwerkingen 2,8 procent en mensen zijn blijvend moe. Kwetsbare mensen overlijden eerder. Op Gibraltar zijn er nu meer mensen op de IV dan voor de vaccins.

Waarschuwing: Het ‘LADE Antibody Dependant Enhancement’ verschijnsel:  We weten veel te weinig van dit vaccin. De vaccinatie gaat het virus beslist niet tegenhouden. Maar sowieso verdwijnt het virus na twee jaar op een natuurlijke wijze, en men denkt dan, dat dit gebeurt door de vaccins. En de muterende?

Wat de sneltesten betreft: dat geeft een falend testbeleid. A-symptomatische mensen moeten niet getest worden. Dat heeft geen zin. Je moet hiervoor echt klachten hebben, wil de test een positieve uitslag geven. Er zijn onvoldoende eiwitten om dat aan te tonen.. Men moet zich nooit laten vaccineren als men corona heeft gehad!

Samengevat

Alle vaccins zijn niet degelijk onderzocht; men weet te weinig. Dus als het mogelijk is: de vaccinatie uitstellen tot er meer bekend is. Wees voorzichtig als je een slechte weerstand hebt, kwetsbaar bent of een chemo hebt ondergaan of immuno-onderdrukkers hebt gebruikt.

In de mRNA vaccins Moderna en Pfizer-vaccin zitten vetdeeltjes die nooit onderzocht zijn en dit kan interfereren met PEG dat immers ook in macrogol zit. Hierdoor kan er een anafylactische shock optreden. Beide vaccins kunnen erge vermoeidheid geven, hoofdpijn en spierpijn.

Het Moderna-vaccin kan aangezichtsverlamming geven en als men botox gebruikt: dit kan gaan opzwellen. Oppassen als je bloedverdunners gebruikt!

De Astra Zenica is gebaseerd  op een virus van een chimpansee, en dit hoort niet in de mens. Het is onvoldoende onderzocht. We weten ook dat er aluminium in de vaccins is verwerkt, dat vroeg of laat kan leiden tot versnelde dementie, alzheimer of autisme.

Randbemerkingen

De mensen worden in winkels of openbare gelegenheden gesommeerd de handen te wassen met alcoholsuspensies. Deze beschadigen op den duur de huidDe mondkapjes hebben beslist geen nut, maar we dienen ons wel aan de wet te houden…

De mensen laten zich te veel meeslepen door angst, vooral oudere mensen of met een kwetsbare gezondheid. Als de mensen meer in de frisse lucht wandelen, dagelijks hoge concentratie vitamine D tot zich nemen en zich aan Gods geboden houden, zullen zij beter worden beschermd. Over het aantal mensen, dat jaarlijks aan een griep sterft per land, daarover wordt niet meer gesproken. Een eerdere schrijver van het Jakob-Lorber-Bulletin mocht vorig jaar zijn stervende vrouw niet meer bezoeken vanwege de corona-regels, Verschrikkelijk! De verwachte mortaliteitspercentage van 30 procent wereldsterfte onder de mensheid heeft zich gelukkig gereduceerd tot maar 0,2 procent, maar de aangewakkerde angst is gebleven.

Er is veel werk aan de winkel! Als de lucht zuiver blijft, zien we ook ineens veel minder coronagevallen. We kunnen ons voorstellen, dat de invoering van 5G, dat veel elektrosmog geeft, er zeker eraan toe bijdraagt, dat gevoelige mensen sneller zieker worden, en hun immuniteit zakt af naar een kwetsbaar peilgehalte.

De kans dat het aantal autistische en ADHD-percentage toeneemt, word groter! Hoe kan dat? Dwingt het coronatijdperk ons naar een geestelijke en materiële ‘vastentijd’? Wanneer het lichaam koorts krijgt bij een verkoudheidsgriep of een coronagriep, is het niet verstandig om Paracetamol in te nemen, dat dempt of onderdrukt. Koorts is dan juist gewenst!

Misschien komt er een periode, dat niet-gevaccineerde mensen worden aangekeken door de medemens en als een gevaar wordt beschouwd voor de maatschappij. Zij worden ‘verraden’ door verklikkers en misschien ‘uitgestoten’. De overheid roept zelfs op tot een dergelijk klikgedrag. Gezien vanuit het ‘natuurlijk medische’ is belangrijk te weten om goed voor je eigen immuunsysteem te zorgen; dit doe je door gezonde [biologische] voeding, vooral veel gestoofde of gebakken groente, veel beweging en zingen. Voorkom stress en vertoef in goede levensomstandigheden. Bidt en vast! [vooral geestelijk].

Uit onderzoek is gebleken, dat het coronavirus ontsnapt is uit een MILITAIR laboratorium uit WUHAN en dat vleermuizen op de markt ermee besmet waren. Veel Chinezen uit Wuhan kwamen vanwege werk in die tijd naar Noord-Italië, en zo verspreidden zich daar de meeste coronahaarden, maar ook de lucht was daar erg besmeurd.  Sterke ammoniakvarkenslucht vervuilden grote gedeelten in Noord-Brabant [NL} en in combinatie met carnaval en ongezonde lucht ontstond ook daar een infectiehaard, dat zich alom verspreidde. Als de weerstand bij iemand al zwak is, grijpt het virus sneller aan. In Rusland werd geen lockdown aan de inwoners opgelegd en de verantwoordelijkheid aan de mensen zelf overgelaten. Dit land staat er ook het best voor, mede door minder aantal inwoners en gezonde luchten.

De farmaceutische industrie heeft geen onderzoek gedaan naar de bijwerking van hun vaccins. De ingrijpende bijwerkingen van vaccins is schokkend. Toen de mensen in 2009 met de Mexicaanse griep belaagd werden, liet iedereen zich inenten, maar velen kregen later last van de ingrijpende vaccinbijwerkingen: de slaapziekte. De mensheid zou zich meer moeten vergeestelijken, dan diep in te materie te wroeten. Steeds meer verpleegkundigen, die op de corona-afdeling werken.  weigeren de coronavaccinatie, omdat ze gezien hebben, wat de gevolgen kunnen zijn en deze ‘onbekende en bekende consequenties’ niet willen doormaken..

 

UpToDate 2024-2025