Vaccin Corona

 

Een Belgische Jakob-Lorber-lezer stuurde ons het volgende op:

‘Het eigenlijke vaccin heeft zijn EUROPA-goedkeuring gekregen. Hebben we een kat in de zak gekocht? Niemand weet eigenlijk hoe dit afloopt met al die verschillende soorten vaccins, zelfs de fabrikanten niet. Hoe zullen wij daarop reageren? Want het is zogezegd maar aan weinigen uitgetest!

 

Daarom hebben twee grote bedrijven harde clausules in hun leveringscontracten met de EU laten beschrijven:

1.    Als er vaccinatieschade optreedt en de fabrikant moet betalen, vergoedt de EU de kosten.

2.    Andere fabrikanten zoeken naar soortgelijke overeenkomsten.

 

De EU - met name de Europese belastingbetalers - worden op deze nogal handige wijze de aansprakelijkheidsverzekeraars. Deze goedkeuring was nodig om de met de hete naald gemaakte contracten niet in gevaar te brengen. Je zou ook kunnen zeggen: de politiek liet zich eigenlijk chanteren.

 

                              Nederland neemt gok in wereldwijde race naar het vaccin - NRC

 

Op het Corona-altaar wordt niet alleen veel geld geofferd aan de god van het vaccin. De genetisch gemodificeerde maïs in de velden is veel strikter gereguleerd dan de genetisch gemodificeerde virussen, die rechtstreeks in onze spieren worden geïnjecteerd. De volgende catastrofe staat al in de wacht. Is dat voor onze gezondheid? De gevolgen op lange termijn zijn logischerwijs niet helemaal vast te stellen.

 

Kunnen gevaccineerde mensen anderen infecteren omdat ze net zo goed virusdragers zijn als geïnfecteerde mensen? Niemand weet dat.

 

RNA buiten cellen bevordert de bloedstolling en maakt endotheelcellen beter doorlaatbaar. Gecontra-indiceerd zijn personen met allergieproblemen, zoals Urticaria. Deze hebben kans op  quickes-oedeem, hartaanvallen, beroertes en embolieën van de longen vanwege de RNA-vaccins!  Het vaccin bevat nanodeeltjes die voor het lichamelijk organisme niet bekend zijn.

 

Als het om gezondheid gaat, kun je eerst kijken wie er al immuun is. Maar dan raken de overheden minder hun ingekochte spullen kwijt [de vaccins]. Opvallend is dat van de meeste mensen de vaccinatiebereidheid onder medisch personeel lager ligt dan de algemene bevolking (48%).‘

 

UpToDate 2023-2024