HET TEKEN OP DE HAND

 

 

Enige tijd geleden heb ik jullie daarover al een keer gevraagd, maar jammer genoeg heb ik daarop weinig respons gekregen. Wat doe je als je met het ‘teken van het dier’ wordt geconfronteerd? Ik ben ervan overtuigd, dat dit het RF ID-chip zal zijn, die nu al bij sommige mensen onder de huid wordt geïmplanteerd, in de hand tussen de duim en de wijsvinger in, en geheel in overeenstemming met de Bijbeltekst in de beschrijving van Johannes in Openbaring 13:16-17.

 

Één van de antwoorden zou ik hier willen voorstellen, gewoon origineel zonder verdere commentaren. Ik zou mij verheugen, wanneer je daarover serieus nadenkt en misschien mee discussieert. Het zal niet meer zo lang duren, tot we voor deze keuze staan: de Bijbel geloven of de wereld volgen.

 

Silvia Ohse

 

 

Het teken op de hand

 

[van Ulfried]


Hier mijn antwoord en wat enige moed over de laatste strijd om het beest van zwavel. Wie de geschriften van Jakob Lorber kent, weet dat deze RF ISD-chip niet het merkteken is. In het boek ‘Hemelse Geschenken’ wordt het merkteken volgens de Openbaring van onze Jezus op een bepaalde wijze geïnterpreteerd; [Red. – Hemelse Geschenken, deel 2.42.06.28.09]. Wat is echter het ‘merkteken van het dier’ voor zijn belijder? Op het voorhoofd: het wereldse verstand! Op de hand echter: de industrie! Daaraan zal het dier het beste te herkennen zijn!]

 

                                           Afbeeldingsresultaat voor foto chip hand


HET TEKEN OP DE HAND – mensen die met hun handen werken en geld verdienen [het standbeeld van het dier aanbidden]. Diegenen, die het op hun voorhoofd dragen, verdienen geld met hun gedachten [zoals ingenieuren, constructeuren, enz. maar jammer genoeg ook veel nutteloze lui zoals filosofen, politologen en onderzoekers voor de chaos, enz.]

 

Deze chip is enkel en alleen maar de materiële uitdrukking van dit merkteken en dient de donkere machten [de vrijmetselarij, die hun waanzinnige hegemonie-pogingen manipuleren – in de spreektaal: de verslaving der mensheid, als deze het toelaat! En deze mensheid verwijderd zich steeds meer van onze Heiland, zoals vandaag de dag de afgestompte voetbal-onzin zichtbaar wordt.

 

Terwijl de grote massa luid brult: doelpunt scoren!, trekt het net zich op achtergrond dicht.  De facistische NATO rukt steeds dichterbij tot aan de grenzen van Rusland en slokt hierbij zelfs Finland op. Het wakker worden wordt bitter, vooral wanneer ik aan de zeventiger jaren denk, waarbij in Argentinië en Chili de stadions opeens tot KZ’s werden omgebouwd.

 

Hier geef ik een link van een nauwelijks opgemerkte oproep om wakker te blijven voor onze Heiland Jezushet oude gezang van de komende tijd [rond 1850]: http://enominepatris.com/weissagungen/linde.htm


Tot zover de situatie van die tijd. Wat kunnen wij nu doen om ons voor deze verslaving te beschermen?  In het boek Hemelse Geschenken en ook in de andere bekendmakingen via Jakob Lorber [ik geloof ook in de 24 UREN] spreekt onze Heiland erover, dat deze Aarde wel 12 miljard mensen kan voeden, als iedere familie iets meer dan 2 hectare vruchtbaar land ter beschikking heeft. En HIJ verklaart ons ook de hinderpaal, die dat verhindert.
Het onzalige geld, met rente op rente! D.w.z. weinige mensen met veel geld bezitten het gros van dat, wat de rest van de wereldbevolking niet als levensbasis ter beschikking staat.

 

Vier jaar geleden had ik een belevenis, dat mij verder bracht. Bij mij werd het werk in de tuin te gering en mijn vriendin zei: ‘je hebt een groot weiland nodig om daarin te ‘stoeien’! Ik informeerde hier en daar, maar vond niets passends. ’s Avonds las ik weer in Jakob Lorber en daarin stond zoiets beschreven, dat er in de steden veel geweld en leed zal komen en wij moeten op het land gaan.  ‘DAAR KAN IK JULLIE BESCHERMEN!’ De volgende dag reed ik naar een kennis en die bood mij 2 hectare grond aan, midden in de natuur. Ik bewerkte dit stuk land sinds vier jaar en betaal jaarlijks een pacht van 360 €.

 

Het zijn twee beweide grondstukken, een klein bos, een beek en twee waterbronnen. Daarvan gebruik ik 500 m2 als akker voor groente en aardappels en ben daarvan inmiddels 1/3 van mijn behoefte voorzien. Ik leerde een gepensioneerde tuinman kennen en wij maakten gezamenlijk hieruit wat – en als dat geen wenk is?!

Ik maak mijn eigen zuurkool en i.p.v. een koelkast fermenteer ik het meeste en houd op deze wijze, zonder al te veel gedoe - dit lange tijd houdbaar en het is erg gezond. Natuurlijk leeft de mens niet alleen op een bekoorlijk eiland, maar in gemeenschap met vele anderen.  

Ieder mens heeft min of meer zekere talenten, die hij ten bate kan inbrengen in de gemeenschap. Maar hoe kan dat zonder geld functioneren? Heel eenvoudig, door BRAKTATE-geld volgens het Silvio-gezelschap en de door hem ontwikkelde natuurlijke ordening der economie. Nog nooit van gehoord?

Op internet vinden jullie daarover veel aanwijzingen en dat het functioneert, daarover spreekt niet alleen het WONDER VAN WÖRGL [Oostenrijk], maar veel meer andere praktische voorbeelden.

 

Het is ook belangrijk zich te bevoorraden, vooral met conserven zoals linzen, bonen, enz. Heel nuttig is ook de overleveringsshop van Gerd Spannbauer:  http://www.krisenvorsorge.at/?gclid=CIvIqoO91c0CFdZAGwod7PYBPQ


Benzine en diesel moeten op voorraad zijn en een goed functionerende stroomopwekker zoals een aggegrator. Velen kennen de getuigenis uit de Bijbel over de drie dagen duisternis. Volgens al mijn waarnemingen en onderzoek, zal de economie veel eerder in elkaar storten, dan dat de RF-ID-chip ingevoerd is. Alleen al in mijn branche – ik ben vrachtwagenschauffeur op lange routes – zal het in de volgende 3 jaren danig tot een gebrek aan chauffeurs komen, dat een sociale voorziening niet meer is gewaarborgd. En ook mijn zoon [verwarmings-installateur] krijgt geen leerlingen meer – want iedereen wil alleen nog maar studeren.

 

Zo Sylvia en hemelvrienden, ik hoop, dat ik een paar nuttige impulsen kon geven. Uiteraard kunnen jullie mij schrijven of mij opbellen, mochten jullie nog vragen hebben. Geef mijn ervaring graag verder door! Overigens ook – voor het bewerken van de grond – heb ik drie historische Agria’s met een akkerfreesmachine en een ploeg.  Die krijgen jullie gunstig via het internet, en deze zijn gemakkelijk te onderhouden en ze zijn erg duurzaam. Als jullie dit op het internet zoeken, gebruik dan niet GOOGLE, maar IXQUICK: https://ixquick.de/do/search [Red.: en...https://ixquick.nl/do/search]

 

Nu dan, geloofd zij JEZUS CHRISTUS

Ulfried

==========================================================================================
IMPRESSUM
Verantwortlich für den Inhalt dieses Newsletters: Silvia Ohse - Am Markt 5 -
96332 Pressig - Tel. und Fax: 09265/8527 - E-Mail info@adwords-texter.de und Internet: www.himmelsfreunde.de

 

UpToDate 2023-2024