Profetie of helderziendheid

 

Er waren een drie aantal ‘beroemde’ helderzienden die de begaafdheid hadden hoe bepaalde toekomstige gebeurtenissen zich zouden kunnen afspelen. Zo zag en omschreef Nostradamus een bepaalde tekstpassage, dat ‘het’ in een lente zou beginnen. We weten niet welke lente, in welk jaar en waar! Toch beschreef hij de op komst zijnde val van de Europese Unie en vooraf zouden de voedselprijzen uit de hand lopen. Verder zou het volgens hem tot een Europese oorlog komen met veel vluchtelingen en met een bizarre hongersnood en hoge economische inflatie. Ook beschreef hij een ‘klimaatoorlog’. Een wereldbevolking zou uitgeroeid worden. [door inspuitingen?]

 

De Romeense Baba Vanga voorspelde voor 2022, dat er in Rusland in Siberië een ‘bevroren’ dodelijk virus zal vrijkomen door het ontstaan van een klimaatverandering. En het virtuele leven zou voornamelijk achter de schermen van de notebooks een realiteit worden. Volgens haar zou in 2023 de aarde haar omloop veranderen!

 

Veronica L. omschreef in december 1976 een duister plan van de wereldregering’. Een plan van de antichrist. Er is een machtig netwerk, die uitgaat van een machtscentrum. Zij zullen met een doortrapt plan onze wereld in een ‘verenigd’ machtscentrum brengen met één man aan de top. [mogelijk Klaus Schwab van het WEF (World Economic Forum)] Deze man verenigt alle naties in een gemeenschappelijk dictatuur. Hij probeert de huizen van de burgers in beslag te nemen [via de Staat] om de zijne ermee te vergroten.

 

Maar een hemellichaam zal meerdere malen met onze aarde in botsing komen. Als de mensheid zich niet bezint dan zal er een grote ramp komen over de mensheid, dat in twee fasen zal gebeuren: 1. Een grote oorlog zal een derde van de mensheid wegnemen. 2. Dan volgt er een ‘ronde meteoriet’ die op de aarde zal afstevenen en tweederde van de mensheid zal wegnemen.

 

Zij beschrijft dit laatste als volgt: De ‘globebol van verzoening’, de ‘globebol’ zag zij rechts van de natuurlijke zon, zodat het eruitzag als twee grote zonnen, maar de rechter zonbol had een staart en begint plots om de natuurlijke zon te draaien en springt van het een naar de andere kant, tenslotte gaat ze dan over de aarde heen en schampt onze planeet meerdere keren….’

 

 

UpToDate 2023-2024