Profetie voor deze tijd

 

Tenslotte nog dit. Tot nu toe hebben we in alle Jakob-Lorber-Bulletins het geboortejaar van Jezus zeer uitvoerig besproken. Drie mogelijkheden. Ze kloppen allemaal, tot in de verfijnste details. En hoe kloppend het ook mag lijken, de binnenste ziel zegt, dat het datgene is, wat Lukas historisch beschrijft en getuigd over de geboorte van Jezus ten tijde van Tiberius, dit toch voor het meest ware en juiste houdt. Het kan ook niet anders, want er zouden nu al vele verschrikkelijke scenario’s de revue gepasseerd moeten hebben. We krijgen echter eerst nog veel te verduren.

 

"Eerst crashen de banken. Dan komt de honger. Dan komt er oorlog." Steeds meer mensen worden gegrepen door het duistere vermoeden dat er iets fundamenteel mis is met ons systeem. Maar weinig mensen willen of kunnen zich voorstellen dat dit systeem in de nabije toekomst zal instorten. Toch schetst de grote Europese profetie precies dit beeld: Ee volledige ineenstorting van het systeem door revolutie en oorlog en de daaropvolgende renaissance van monarchie en kerk.

 

De Duitse zieneres Maria S. had vijftien jaar geleden al indrukwekkende visioenen die naadloos aansluiten bij de grote Europese profetie - en dat al in een tijd dat zij zelf helemaal niets wist van de visioenen van de andere grote zieners. De laatste jaren zijn haar visioenen steeds duidelijker geworden. En het opmerkelijke: Maria S. ontving haar visioenen deels met een bepaald jaartal. De golven van kolossale schokken die nu op ons afkomen zijn: - Onbekende epidemieën - Een enorme verhoging van belastingen en heffingen - Een dramatische toename van de devaluatie van geld - Een wereldwijde bankencrash gevolgd door hongersnood, volksopstanden en de vlucht van onze politici - Een burgeroorlog in Turkije - Revoluties in heel Europa - Een verrassingsaanval op West-Europa door de Russen.

 

Een driedaagse eclips die de dood van miljarden mensen veroorzaakt - De kroning van de nieuwe Europese monarchen. Ruben Stein sprak verschillende keren met de zieneres en vergeleek haar visioenen met die van andere grote Europese zieners. Het resultaat is onthutsend.

 

https://s0.wp.com/wp-content/themes/pub/misty-lake/images/header.jpg

 

Jakob Lorber beschrijft zeer gedetailleerd het bovenstaande, zegt het met andere woorden. Het is zeker, dat we vanaf 2024-2032 de grootste omwentelingen op aarde zullen meemaken, zoals die er nog nooit waren. We staan letterlijk aan de voordeur van de meest grootste gebeurtenissen op aarde. Laat ieder voor zichzelf zien, wie en wat hij is, en wat hij voor de ander kan betekenen. Het mag niet zo zijn, dat ieder voor zichzelf leeft. We zullen straks elkaars hulp zeer nodig hebben, zowel de arme als de rijke…

 

*.*.*.*.*.*.*

UpToDate 2023-2024