Wanneer de olie vloeit…..

 

De Islam komt steeds meer op de voorgrond. Er zit een vernietigende epidemie aan te komen, de één na de ander. Klimatologische veranderingen met paniek onder de mensen. Er zal een bewapend en uitgerekt conflict ontstaan, omdat de leiders binnen de politiek een oorlog willen smeden en die willen aangaan. Het gevaar komt uit het Oosten; veel mensen sterven. God hult de Aarde in een enorm sluier en beroofd de rechtvaardigen en de onbillijke mensen drie dagen lang van het licht.

 

Eerst dan erkennen de ongelovigen hun dwalingen. Ettelijke rechtvaardigen overleven dan. Er volgt een schitterende toekomst. Gezien door Abdul ben Naziz in de 7e eeuw tussen 1601-1700. Het komt verder tot een strijd op de Aarde. Eerst zal de weersomstandigheden op Aarde zich abnormaal gedragen. Epidemieën en verderf nemen een derde van de mensheid weg.

 

Vuurstormen en hagelbuien, enorme natuurcatastrofen zoals springvloeden, aardbevingen en vulkanisme. Landen verdwijnen in de zee, de continenten verschuiven. Een driedaagse duisternis zal heersen, terwijl de doodsengel Azrael over Aarde loopt om de onbillijke mensen te slaan. God werpt een ster op de Aarde. Slechts weinigen (rechtvaardigen) zullen dit doorstaan. Dan daalt de Messias uit de hemel op Aarde en spreekt recht.

 

De ouderling Martin Andersen uit de pinkstergemeente Moss, een plaatsje in Noorwegen, hoorde de volgende profetie in 1937: ‘wanneer de olie uit de Noordzee komt en langs de Noorse kust, zullen de dingen beginnen te gebeuren, en nadert de terugkeer van Jezus. Toen hij deze woorden had uitgeroepen, stonden de mensen in de Gemeente op en vroegen de ouderling te gaan zitten en niet zulke onzin te spreken. In 1937 was het inderdaad onzin om te praten over olie, dat wordt gepompt langs de Noorse kust. Vandaag pompen alle grote oliemaatschappijen in de wereld langs de kust van Noorwegen, ’s werelds grootste exporteur van olie, na Saoedi-Arabië. Bron: Samuel Lowenstein – 18e eeuw – bron: Ebenda blz. 124,182,183. - www.zelfbeschouwing.info