Nieuwjaarszegen

          Op wens van Maria uit Italië gepubliceerd van Jezus via Jakob Lorber

 

31. Dezember 1861.

 

 

                                                       http://www.goethe-verlag.com/book2/_alleima/x29.jpg

 

2

Schrijf dus! – Aan het eind van het jaar geef Ik jullie, die nog aan Mij vasthouden en in Mij geloven, een vonkje over wat het komende jaar zal brengen.Het beste ist, dat allen, die aan Mijn naam vasthouden, op Mijn voortdurende liefde en genade kunnen rekenen, Wie dat heeft, laat die niet naar de wereld kijken, wat die doet en wil doen; want Ik alleen ben waarachtig de Heer, en de lotsbestemming van alle mensen, groot of klein, rijk of arm, machtig of machteloos, ligt in Mijn hand en in Mijn macht. 

 

3

De wolk, waaruit de bliksem aan een stuk doorflitst en alles overheersend verlicht van de opgang tot de ondergang, staat vastbesloten aan het firmament van de geest, en het oude Babylonische bijgeloof, en de leugen en het bedrog daarvan zinkt onstuitbaar in de afgrond. Moet Ik de regenten door de nood er niet naartoe leiden, opdat ook zij verlicht worden en dan niet meer in staat zijn om het rijk van de duisternis, het gericht en de dood bescherming te bieden?

 

4

Bedenk maar, dat Ik alles zo laat gebeuren als deze dag, die jullie ook niet bevalt, maar daarbij toch vol zegen voor deze Aarde is. Kort en goed, wie zich in Mijn licht bevindt, die hoeft ook nergens voor te vrezen!

 

5

Ik wil en zal nu de hoogmoed en de bedorven hovaardij op een manier bezoeken waaraan nog niemand gedacht heeft, - die zal zich in haar wedijver zelf te gronde moeten richten zoals de oude hoer van Babel; want beide zijn kinderen van een en dezelfde geest en moeten zichzelf te gronde richten.

 

    

Maar allen die vermoeid en met allerlei onnodige vrees beladen zijn, kom in je hart beladen met liefde tot Mij en Ik zal jullie allen verkwikken! – Aanvaard met deze woorden Mijn zegen voor het komende jaar en voor nog langer en voor eeuwig. Amen. – Dat zeg Ik jullie.

[Hemelse Geschenken, deel 3, blz. 386]

 

Afbeeldingsresultaat voor photo segen

 

Aan het eind van het jaar geef Ik jullie, die nog aan Mij vasthouden en in Mij geloven, een vonkje over wat het komende jaar zal brengen.

Het beste is dat allen, die aan Mijn naam vasthouden, op Mijn voortdurende liefde en genade kunnen rekenen. Wie dat heeft, laat die niet naar de wereld kijken, wat die doet en wil doen; want Ik alleen ben waarachtig de Heer, en de lotsbestemming van alle mensen, groot of klein, rijk of arm, machtig of machteloos, ligt in Mijn hand en in Mijn macht.

 

De wolk, waaruit nu de bliksem aan een stuk doorflitst en alles overheersend verlicht van de opgang tot de ondergang, staat vastbesloten aan het firmament van de geest, en het oude Babylonische bijgeloof en de leugen en het bedrog ervan zinkt onstuitbaar in de afgrond. Moet Ik de regenten door de nood daar niet naartoe leiden, opdat ook zij verlicht worden en dan niet meer in staat zijn het rijk van de duisternis, van het gericht en van de dood bescherming te bieden? Laat je daarom ook nog een heel korte tijd de nood welgevallen! In een paar maanden zal alles er heel anders uitzien, waar jullie niet van zullen schrikken.

Bedenk maar dat Ik alles zo laat gebeuren als deze dag, die jullie ook niet bevalt, maar daarbij toch vol zegen voor deze Aarde is. Kort en goed, wie zich in Mijn licht bevindt, die hoeft ook nergens voor te vrezen! -

Ik wil en zal nu de hoogmoed en de verdorven hovaardij op een manier bezoeken waaraan nog niemand gedacht heeft, - die zal zich in haar wedijver zelf te gronde moeten richten zoals de oude hoer van Babel; want beide zijn kinderen van een en dezelfde geest en moeten zichzelf te gronde richten.

Maar allen die vermoeid en met allerlei onnodige vrees beladen zijn, kom in je hart beladen met liefde tot Mij en Ik zal jullie allen verkwikken! – Aanvaard met deze woorden Mijn zegen voor het komende jaar en voor nog langer en voor eeuwig. Amen. – Dat zeg Ik jullie. [Hemelse Geschenken, deel 3, blz. 386] -  31. december 1861.

 

 

 

 

 

UpToDate 2023-2024