De mondkapjes

De maskers

 

Van een Lorberlezer (Wilhelm E. uit Duitsland) ontvingen wij deze opmerkzame regels:

5.12. En zie, er werden er drie gevormd, en van hen gingen er zeven! En de drie waren als liefde, licht en Godheid; en de zeven waren als de zeven geesten van God, en ze worden geroepen en zullen voor eeuwig worden genoemd:

 

1.†††††††† Houdt van de liefde;

2.†††††††† Vrees de Godheid die doodt - zodat u niet wordt gedood;

3.†††††††† De liefde in jou is heilig; respecteer elkaar daarom, zoals liefde in de Godheid je respecteert en vreugde in je schept;

4.†††††††† Iedereen is zijn eigendom en het eigendom van Gods liefde; daarom berooft†† niemand een een ander;

5.†††††††† Niemand bedekt zijn gezicht ooit voor de ander, zodat de ander niet weet hoe jouw liefde is, want jij bent zoals de liefde die je zo maakt;

6.†††††††† Je innerlijke wezen spiegelt ook je uiterlijke, zodat er geen valse impuls in je opkomt en je tegronde gaat;

7.†††††††† Laat je buitenkant de getrouwe weerspiegeling zijn van je innerlijke spiegel, waarin de liefde van de Godheid zichzelf aanschouwt; anders wordt de binnenspiegel gebroken en wordt je vorm verschrikkelijk. Zodat je, ondanks de mondkapjesplicht, in je liefde blijft.

 

God-als-Jezus-Christus zegt tegen de geÔnformeerde mensen: "Ik breng geen vrede, maar het zwaard." De verlichte mens zegt tegenwoordig in de moderne taal als een gevleugeld woord: "Angst eet de ziel op."

 

De Hemelse Geschenken, deel III schrijft: "Een zondvloed gaat over de aarde, die lichaam en ziel vernietigt." De ziel wordt vernietigd door de "nieuwe verbanning", waarna de niveaus van vuurgeesten, aardgeesten, watergeesten, luchtgeesten en etherische geesten door de mens moeten worden herhaald. Waarbij Jakob Lorbers "Nieuwe Openbaring" de verlichte mensen in vervoering brengt van de geestelijkezondvloed.

 

Je moet geen bedenkingen hebben bij de Islam, want als je kijkt naar de overgang van de piramidebouwers bij de FeniciŽrs, die bekend staan ​​als de Farao's, in de GJE, dan gebeurt hetzelfde met ons, waarbij het Lorberwerk vervolgens wordt verspreid via moskeeverenigingen.

††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

UpToDate 2023-2024