BESTAAT ER EEN VOEDINGSMOND VAN DE AARDE OP DE NOORDPOOL?

 

door Helmut Nadlinger uit Oostenrijk

 

Volgens de informatie die de schrijfknecht van God Jakob Lorber 150 jaar geleden ontving, is het antwoord hier een duidelijk "ja". Zelfs de grootte van de rand van de mondkrater en de omvang van de kloofafgrond die naar het binnenste van de aarde leidt, worden aangegeven van 20 tot 30 mijl.

 

Maar waarom is er tot nu toe niets van dien aard gevonden en ontdekt ondanks de modernste onderzoeksmethoden met satellietfoto's, radar, vliegtuigen die in grote aantallen over de Noordpool vliegen en ook wetenschappers die direct aan de Noordpool werken!?

 

De Heer vertelt ons hierover vanuit Zijn almacht dat niemand deze plek ooit mag vinden, omdat de mensheid in hun onwetende domheid en egoļsme verwoestende schade zou aanrichten op de planeet.

 

Bestaat er niet een andere, meer natuurlijke reden waarom men deze [noordelijke] monding van de aarde, deze enorme krater waar ijskristallen met al hun geestelijke-psychische inhoud doorheen worden gezogen, niet ontdekken kon?

 

Nergens in de Nieuwe Openbaring staat dat deze krater zich direct en precies op het noordelijkste punt van de Noordpool bevindt, noch dat er een zichtbaar gat is om in te vallen.

 

Laten we toch in gedachten een gerechtvaardigde stap verder gaan en de mens beschouwen als een stoffelijk product van het aardse lichaam: waar is zijn orgaan om voedsel op te nemen?

 

Zeker, in het hoofd, maar net zo weinig moet liggen in het midden van de aarde als verzorgende mond. Evenmin onze mond zich niet in het midden van het hoofd bevindt, maar aan de onderkant ervan, zo moet de "monding van de aarde" zich waarschijnlijk ergens aan de uiterste rand van de Noordpool bevinden.

 

En deze plek kan ook in het noorden van Groenland zijn! En de onheilspellende "kloofdiepte"? Deze kan liggen onder dikke ijslagen waaruit de aarde magnetisch de onderste kristallen aanzuigt, die dan van bovenaf nieuwe groei krijgen en daarom nooit zichtbaar zijn.

 

Onder "Meteorietinslag op Groenland" vind je op internet het nieuws en ook foto's van een ronde krater met een diameter van 31 km met steile wanden, volledig bedekt met een ongelooflijk dikke laag ijs, zodat het bestaan ​​ervan alleen kan worden bevestigd met een speciale radar van een vliegtuig die dat zouden kunnen herkennen en vastleggen. Er wordt aangenomen dat het de kraterinslag van een meteoriet is. Maar is dat werkelijk zo?