MIDNIGHT

 

Een lezeres Heleen – Midna Urthqua - uit Nederland schreef ons:

 

Mijn naam is ook een alias...ik ben al geruime tijd aan het rondkijken op YouTube naar de activiteiten van verschillende mensen in Europa, in relatie tot de onzalige ontwikkelingen op cultureel, economisch en religieus gebied.

De eindtijd, zoals die aan ons beschreven wordt in het laatste hoofdstuk van de Bijbel en in de N.O., is zich volop aan het ontplooien.

Ik volg een aantal mensen die zich inzetten voor het behoud van onze westerse normen en waarden, iets waarvan zij zien dat die gestoeld zijn op een ooit Christelijke identiteit.

 

De push voor een 'een wereld systeem' wordt nog steeds aan de mensen verkocht als een goed ding wat voor vrede en veiligheid zal zorgen maar intussen worden alle vrije westerse naties opnieuw bevolkt door mensen die niet samengaan met de westerse levenshouding.

Door dat rondkijken heb ik gemerkt wat een behoefte er is aan de heroprichting van de Christelijke zuil; nu niet meer gecorrumpeerd door een oud, ziek instituut, waar nu een Jezuïetenpaus er alles aan doet om zich hoofd te maken van de nieuwe wereldreligie.

Maar zo duidelijk als ik voel dat de waarheid, zoals wij die hebben gekregen, verspreid moet worden, zo duidelijk voel ik ook de noodzaak een en ander zo lang mogelijk te beschermen; de Bron waaruit ik mag putten en ook mijn eigen naam.

 

Google en YouTube zijn onderdeel van de machinatie en zijn nu met een grote 'zuivering' bezig; mensen die vechten voor het behoud van hun land en volk, worden gebrandmerkt als rassist en fascist en hun werk en hun netwerken worden verwijderd van YouTube.

"Nog kunt u spreken..." zegt de Heer. Maar ik kan niet voorzien hoe lang nog. Er gaan nu al stemmen op om Kerstmis af te schaffen, en om het geroep vanaf een minaret gelijk te stellen aan het luiden van een kerkklok.

 

Het oog van de tegenkracht is al wel op ons gericht maar nog niet helemaal; er is nog ruimte en tijd voor ons.

De naam Midna komt uit een game; de enige game die ik speel. 'Midna' is de eerste klank in 'midnight'....en nacht is het zeker. De muziek die ik gebruik komt ook uit die game, gemaakt door Japanners.

 

Maar in Act 3 ontkwam ik niet aan een stevig Dies Irae en ik zal nog wel vaker een beproefd klassiek stuk gebruiken.

Dit is de link naar Act 1: https://www.youtube.com/watch?v=9Mm-L_0Yzy8

Ik acht er gewoon de tijd nog niet voor rijp en ik wil zo graag de inhoud op zo'n manier kunnen brengen, dat mensen die onze zware kost nog niet kunnen verdragen, toch mee kunnen eten. Tot zover beste Gerard, moge Hij ons werk zegenen.

 

Antwoord

 

Als ik je goed heb begrepen, zijn je opmerkingen in de contactrubriek vanzelfsprekend welkom, maar je wilt het uitsluitend alleen in het Engels… Je raadt mensen aan om zich gratis te abonneren op het You Tube-kanaal en dan gewoon op het belletje te drukken [onderaan] terwijl je ernaar kijkt; De geïnteresseerde ontvangt dan een melding zodra er een nieuwe upload is.

Je omschrijft: ‘Abonnementen zijn goed, want hoe meer abonnees, hoe gemakkelijker het is om die you-tube-video's te vinden’.

Nu wens ik je heel veel succes met je speciale en gezegende werk en ik heb me uiteraard ook bij jou aangemeld. G.

 

UpToDate 2024-2025