De Levensboom vervolg>

 

Nog even over de Sheoul. In Amos 9:2 staat: “Al groeven ze tot de hel, zo zal Mijn hand ze van daar halen”. Russische gravers groeven een aantal jaren geleden tot precies 16 kilometer in de aarde en waren zeer verschrikt wat ze daar aantroffen….

De ruimte die wij nu zien met ons blote oog, was er altijd al. Wat nu stof (materie) is geworden, is het Rijk (uit planetaire stelsels) van vrouw Satana. De planeet Saturnus heeft nog met onze zaterdag (Saturday) te maken, heeft er dus een verband mee. Ooit zal het weer worden zoals het vroeger was vóór de schepping. Lucifer was trouwens één van de zeven oergeesten (Engelvorsten), waarover geschreven ‘werd in de Nieuwe Openbaringen (N.O.) door de schrijfknecht Jakob Lorber. De oergeesten bestonden al vóór de schepping en vóór het universum.

 

De hele Bijbel is een aanwijzing hoe wij met de volkeren in onze ziel moeten omgaan. Lees niet zozeer de historie van de Bijbel, maar word zelf waarheid, schrijft Jakob Boehme in zijn prachtig mooi beschreven boek “Dageraad”. Wie zonde doet is de knecht (slaaf) van zijn zonden. Op deze aarde is het hard werken. Eén uur arbeid op aarde kost aan geestelijke zijde voor verdere geestelijke ontwikkeling wel duizend jaar. Volgens Jacob Lorber is het ook belangrijk om heer over je gedachten te zijn, dan ben je immers ook heer over je eigen huis.

 

De Levensboom staat er als het ware nog in het verworden paradijs, dat er klaarblijkelijk niet meer is. Toch is er nog een paradijs ergens in een diep dal, midden in Afrika, verscholen tussen omliggende onherbergzame en besneeuwde bergen!…. (zie boekje: ”Im Tal der Glücklichen” – Leopold Engel) Nu zien we de levensboom als de bekende Thujaboom. Bij ziekte geeft hij levenskracht, hij ontgift en reinigt, ook bij antibiotica. Als we worden ingeënt, kan deze boom hulp bieden. Hieruit wordt een fantastisch medicijn gemaakt voor niet geleefde creativiteit (bijvoorbeeld bij wratten). In de homeopathie dient men dit toe bij schuldgevoelens: ”Ik ben zondig”.  vervolg> of <terug

www.zelfbeschouwing.info