Over de ISIS

[Correspondentie tussen Gerd en Giuseppe]

 

Beste Gerd,

Dank voor je samenwerking. Ik hoop in de toekomst een weinig Duits te leren, zodat ik je Website lezen kan. Bovendien hoop ik, dat op de nieuwe ‘Islamitische Website’: (http://www.j-lorber.de/islam/index.htm), geen woorden gepubliceerd zijn, die Jakob Lorber via de Heer in betrekking op Mohammed en de Islam geopenbaard zijn geworden, want het zou een risico zijn voor alle verblijfplaatsen van de Lorber-Verenigingen op de Aarde,  te beginnen bij de Duitse uitgeverij.

 

Inderdaad had Friedrich Zluhan ”de verbreiding van het boek DE TWAALF UREN en het ‘derde deel’ van het boek DE AARDE verboden, om het vermoorden van vrienden en vriendinnen van Lorber over de gehele wereld door twee machtige ‘religieuze sekten’ te verhinderen. Een voorbeeld hiervoor is de moord op een journalist van het Franse tijdschrift “Charlie Hebdo”, omdat ze met hun tekeningen de spot gedreven hebben met Mohammed.

 

Was ik de eigenaar van de Lorber-uitgeverij, dan zou ik allen verbieden, het thema ISLAM op de Website van Lorber te behandelen, want in het andere geval kon het – identiek, zoals bij het vermoorden van ‘christenen’, die wij allen mee moeten aanzien – ook tot aanslagen komen op de Lorberianen door fanatiekelingen van de ISIS.

 

Beste Gerd, ik vraag je daarom, op de website-bladzijden van Lorber NIETS te schrijven over de ISLAM. Dat is dat precies evenzo, als men een steen in een bijenkorf vol giftige bijen zou werpen. De journalisten van het tijdschrift “Charlie Hebdo” hebben het helaas te laat bemerkt. We willen het werk van Lorber DE NIEUWE OPENBARINGEN in vrede en zekerheid verbreiden. Duizendmaal dank.

 

De fanatici van de ISIS verbranden hun vijanden, terwijl de duivelse aanhangers van de ISIS in Syrië de vrouwen afslachten. (OPMERKING: Het beeld van een op een dusdanige beestachtige wijze gedode vrouw, wordt hier niet weergegeven, omdat het te gruwelijk was.)

 

Op de Aarde gebeuren dagelijks de ergste afschuwelijkste misdaden naast moorden, seksuele misdrijven aan vrouwen en kinderen (pedofilie) enzovoort, enzovoort. De mensen, die deze afschuwelijke misdaden begaan, lijken voor de buitenwereld goede en rustige personen te zijn, maar waarbij zij innerlijk een duivel zijn. [bron: vertaald uit www.jakob-lorber.it]

  

UpToDate 2023-2024