ELIA KOMT TERUG

 

ingezonden door Rudy van Cauteren (België)

 

‘Van Elias werd gezegd: aan het einde van de tijden van deze aarde zul je nog wel eenmaal opnieuw in het vlees [lichaam] naar de mensen van de aarde worden gestuurd, maar niet meer met verborgen innerlijke geestelijke schouwing, maar des te meer en zelfs nog helderder, want de beide vroegere keren onder de naam 'Sehel' en de latere 'Elias', en broeder Moises zal je echter in de geest [be]geleiden. [GJE5-235:9]  Is het ondertussen bekend wie en waar Elias is? Onlangs werd er op het internet een oude video in een nieuwe versie verspreid:

https://wyattmuseum.com/the-ark-of-the-covenant-special-article/2011-338

Het onderwerp is de vondst van ‘De Ark des Verbonds’. Die zou blijkbaar in ondergrondse gangen van Jeruzalem bewaard gebleven zijn. Het gestolde bloed dat daar ter plekke gevonden werd, bevatte slechts 23 chromosomen volgens labor-onderzoeken.  De ontdekker (Wyatt) zegde op een eerlijke toespraak (zie zijn rede) dat dát het bloed van Jezus Christus was/is.  Deze vondst heeft ook te maken met de eindtijd blijkbaar, maar de juiste toedracht ontgaat me voorlopig.

 

PS: The Arc of The Covenant discovered

https://wyattmuseum.com/the-ark-of-the-covenant-special-article/2011-338

https://www.youtube.com/watch?v=7UyqxzuSMCo

https://www.youtube.com/watch?v=kMHonND3j54

https://www.youtube.com/watch?v=9ubKUip6pz0&list=PLNiA3RKlupuUgvMSise0ptuAe7H24D4E0&index=29

https://www.youtube.com/watch?v=lUodUrFgWSg

https://sites.google.com/site/thedivinityofjesus/home/jesus-s-blood-the-astonishing-dna-analysis-of-jesus-christ

https://youtu.be/f865bIhQ3Bk

 

Antwoord

 

Elia is er al, zegt Jezus in Lorber. Maar niet zoals wij denken. De feitelijke Elia, `- wat je vraag betreft, komt pas, als de aarde zich geheel oplost of ontbindt en dat is pas na ongekende tijden. Dat er bloed gevonden is van Jezus en 24 [22 + x en y] chromosomen, dat geloof ik persoonlijk niet  - Normaliter heeft de mens 23 + 23 chromosomen!  Mensen met het downsyndroom hebben 1 chromosoom meer; de chimpansee heeft er 23. Bij de mens zijn er 24 verschillende typen chromosomen (22 + X + Y) - Bloed lost op, verweert en mengt zich met aarde en leem. Volgens mij is het vinden van enig bloedstolsel, dat 2.000 jaar oud is, daarom al een onmogelijkheid.

 

De juiste locatie van Jeruzalem was – wat nu het oude oostelijke stadsdeel is – destijds het WESTELIJK deel, want het overige Jeruzalem verliep iets meer in ZUID-OOSTELIJKER richting naar het stadje Bethlehem. Vanaf de Olijfberg kon men de stad duidelijk zien ca. 500 meter ervandaan.

 

UpToDate 2023-2024