Dimensionale dromen

 

Kortgeleden droomde ik dat ik mijzelf zag in de geestelijke wereld en ik stond voor een groot meer of een zee en zag aan de andere kant een prachtig landschap en een schitterend stad, dat glansde van goud. Daar zou ik wel heen willen, dacht ik. Tegelijk hoorde ik in mijzelf een stem, die zei: ‘maar om daar te komen heb je wel een brug nodig en die moet jij zelf bouwen!’ En toen werd ik wakker uit mijn slaap.

 

Een andere droom, die eigenlijk een dag daar vooraf ging, zag ik in mijn beleving een grote draak, die uit het noordwesten kwam richting oost-zuid. Ik zag zijn staart en kop. En iedere keer nam hij een menselijk wezen van de Aarde en verslond deze. Dit benauwde mij zeer.

 

                           China, Taiwan, Chinese Lantaarn Festival

 

De grootte van de draak leek wel afstand te hebben van ca. 40 kilometer, want zo ver ik kijken kon bedekte hij de hemel.

 

Opmerking: Dromen laten zich niet altijd gemakkelijk verklaren, ten eerste weet de ‘dromer’ zelf het beste de betekenis ervan, maar soms kan een ‘buitenstaander’ de ontbrekende schakel net even ‘beter uitleggen’…

 

UpToDate 2023-2024