COVID19

 

In 2017 zijn er meer mensen wereldwijd gestorven aan een griep dan in het laatste jaar aan Covid19. En zou het virus ‘gemanipuleerd zijn’, dan hebben ze dat heel slecht gedaan. Het virus echter is niet het probleem, het zijn de mensen die een probleem en grote bedreiging voor de aarde zijn. 

 

In Italië zijn er in die periode veel doden gevallen, waarom: ernstige luchtvervuiling. Er is veel CO2 uitstoot, en het is wenselijk om minder te vliegen, minder met de auto gaan, ja beter nog op rolschaatsen of te lopen en te fietsen. Laat de dieren maar weer werken, ze zullen ons dankbaar zijn. Al die grote machines verwoesten de aarde en haar schoonheid.

 

Bij bloeddrukverlagers kun je sneller covid19 krijgen. Ook zelfs aan de zuurstoffles op de IC. Afblijven van de statines! Corona blijft hangen aan de receptors en je krijgt dan eerder corona-infecties. Griepprik verhoogd de kans op corona, maar als je zelf griep krijgt, verhoog je de immuniteit.

 

Zo’n vaccin maakt, dat je weerstand ‘verlamd’ raakt tegen vreemde infecties of virale aandoeningen. Honden geven de meeste bacillen door.  Het virus duurt twee jaar en de wereld zal na deze twee virustijdperk zeggen: ‘zie we hebben door de vaccinaties er ons doorheen geslagen!  Het is geen complot, maar angst voor de menselijke dood.

 

Het virus is echter niet het probleem, het zijn de mensen die een probleem en een grote bedreiging voor de aarde vormen.

De wereld lijkt meer om geld te geven en steeds maar meer. In de buurt van Wuhan in China zijn de lucht en de aarde zo besmet: ‘in de watten gelegd’ door het pesticide ROUND-UP en zij vinden dat er geen andere manier is om het biologisch evenwicht te herstellen.

Over de uitstoot van CO2: Het onderzoek vond plaats in Duitsland. Daar werken 800.000 mensen in de zorg die elke maand 17 miljoen (!) medische mondkapjes gebruiken, per maand. Deze mondkapjes alleen al zorgen voor 850.000 ton aan CO2-uitstoot. De impact van wegwerp mondkapjes blijkt 10 keer zo groot als die van een katoenen mondkapje.

            Defending glyphosate: A ′Roundup′ of German agribusiness sentiments |  Business| Economy and finance news from a German perspective | DW |  27.05.2019

            PESTiciden veroorzaken vroeg of laat ziektes zoals PEST [en epidemieën]

             

Voor diegenen die zich hebben laten inenten tegen corona is er bij het Lorberwerk een dieet tegen uitputtende verschijnselen, wat helpt om een ​​verzwakking tegen te gaan. De uitleg van het vasten vinden we terug in de Laodiceabrief. De Lorberwerken geven hier ook waardevolle informatie over.

 

Van Rudy Vercauteren uit België ontvangen: https://commonsensetv.nl/politica-haberl-schokt-wereld-ik-heb-het-zwart-op-wit-gezien-het-gaat-om-het-verminderen-van-de-wereldbevolking/4

 

Van Jan Pool uit Duitsland ontvangen: https://www.kla.tv/18722?autoplay=true

 

 

UpToDate 2023-2024