Buitenaardse wezens?

Uit het archief

 

[redactioneel opnieuw bewerkt!]

 

Als de tegenstander  Luzifer zich manifesteren kan als een engel van het licht, dan is hij ook in staat zichzelf in elke gestalte te vormen, zoals een willekeurig aantal UFO-objecten. In de geschriften van lorber wordt met geen woord gerept over UFO's en de materiële connecties van de sterbewoners met andere sterrenstelsels. Er gebeurt veel tussen hemel en aarde wat niet van God is, maar van Zijn tegenstander, die zijn oorsprong uit God heeft. Alles wat niet van God afkomstig is moet echter niet worden onderschat of gerelativeerd.

 

De vliegende objecten verschijnen in verschillende gestaltes of vormen met hun knipperende lichten als schijnbare roerloze, zwevende objecten. De UFO-formaties als lichtgevende schijven met verschillende kleuren, de cirkelvormige objecten met hun gebogen staarten. Deze objecten kunnen zichzelf naar believen gestalten in elke vorm, zich echter ook dematerialiseren. Gaat het hier om materiële verschijnselen of verschijnselen uit de geestelijke wereld?

 

                          https://www.startpage.com/av/proxy-image?piurl=https%3A%2F%2Fmedia.nu.nl%2Fm%2Fm1mxe6danodg_wd1280.jpg&sp=1654688572T96dd9969ef2d888ba81b9823c96acc7b825e5fe72468c3c4cf6243315226f4d7

Het gaat om de sferen van de ijlere gebieden rondom de aarde en naar onze mening is dat de wereld van de ether. Ether is eigenlijk de 'al prae-existerende antimaterie'. Maar het is geenszins zuiver geestelijk, maar het heeft zo te zeggen een meer of minder  innerlijke gelijkenis met de zielensubstantie. Hooggevoelige mensen kunnen vaak half etherische wezens zien, zoals kobolden, kabouters of etherische gestaltes. Behoren de UFO's dan ook hiertoe? Waren de Fatima-verschijningen van 1915-1917 in Portugal dan demonische voortekens?

 

In de grot van Kis zag Faustus vreemde afbeeldingen op de kalkmuren en hij vroeg Jezus wie zulke afbeeldingen had gemaakt. Jezus antwoordde: ‚Dit zijn deels ook de werken van Mijn tegenstanders‘. [GJE2-4,6]

 

In 1869 beschreef Catharina Adelma Vay al in 'Geestkracht en stof' dat de demonen door middel van elektrische lichtverschijnselen de aandacht en nieuwsgierigheid van de niet-gevallen geesten probeerden te wekken. Volgens Hans Malik in zijn boek 'The Architect of His World' staat er: 'De demonen ontwikkelden elektrische lichtverschijnselen en een kleurenspel in de atmosfeer tot aan de grenzen van hun onderwereldrijken. Te midden van de elektrische lichteffecten waren de demonen als de bewegende oorzaak van zulke verschijningen.‘

 

In het enige hoofdstuk van Judas in de 6e tekst staat dat zelfs de engelen, die hun hemelse positie in hun beginsel niet behielden maar hun eigen woonplaats verlieten, God hen daar bewaarden voor het oordeel van de grote dag, met eeuwige banden in de eeuwige duisternis. 

 

Ook 2 Petr. 2 en 4 beschrijven soortgelijke woorden: 'De engelen die gezondigd hebben. Dit proces is nog niet voltooid en zal ook nog eeuwen duren, aldus Jakob Lorber.

Met het oog op het einde is er een verhoogd gevaar, want het heelal [universum] is vol van gifspuwende geesten volgens Efez. 6:12: ‚Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de geweldhebbers der wereld, tegen de duisternis van deze eeuw, en tegen geestelijke boosheden in de lucht.’ Het zijn trouwe loyale knechten van de Satan die zoveel mogelijk mensen in het verderf willen brengen.

Demonen zijn geen bewoners van andere sterren. Voor het geestelijke oog kan werkelijk een geestelijke krachtige vonk zich visueel voordoen, in welke vorm dan ook en met de kracht van de wil. [Bisschop Martinus 191-200]

 

Lorber schrijft over de wezens van het licht: ‘Wie in zulk licht en vuur wil bestaan, die moet eerst zelf dat licht en vuur zijn!’ De zonmensen worden volgens Max Seltmann in zijn boek ‘Heimfound’ aangesproken als ‘wezens van licht’, pagina 137, 143. Zie ook Mozes 2 hoofdstukken 20:5, 34:7, Mozes 4 hfst. 14:18, Mozes 5 hoofdstuk 5:9.

 

GEJ10-195:7-11 spreekt over de zogenaamde buitenaardsen. Dergelijke foto's zijn dus schijnbare realiteiten. 

 

  Afbeelding van visuele zoekopdracht

zicht op de bergen van Frankrijk. Wat zien we in de lucht? Chemtrails?